78 kişinin öldüğü otelin sahibi 3’üncü otelini yapıyor: İnşaat devam ediyor

Kayak merkezi Kartalkaya’da bulunan Grand Kartal Otel’de 21 Ocak gecesi meydana gelen yangında 78 kişi yaşamını yitirdi. Yangının ardından başlatılan soruşturma kapsamında otelin sahibi Halit Ergül’ün de aralarında bulunduğu 19 şüpheli tutuklandı.

Halit Ergül’ün Bolu’nun Karacasu beldesinde bulunan 5 yıldızlı Gazelle Resort Otel’i de faciadan sonra kapatıldı.

KABA İNŞAATIN BİR KISMI TAMAMLANMIŞ

Faciaya ilişkin soruşturma sürerken, Halit Ergül’ün Karacasu beldesinde 3’üncü otelini yaptırdığı ortaya çıktı. 35 oda olarak planlanan ve orman içerisine yapılan otelin kaba inşaatının bittiği, ayrıca inşaatta bir iş makinesinin çalıştığı görüldü. Ergül’ün Gölcük Tabiat Parkı’nda göl kenarında bulunan restoranını da boşaltarak kapattığı öğrenildi.

ERGÜL’E PANKARTLI TEPKİ

Diğer yandan Karacasu beldesinde Halit Ergül’ün sahibi olduğu Gazelle Resort Otel’in giriş yolundaki parka, vatandaşlar tarafından “Ben 78 canın ailelerinin hatta tüm Türkiye’nin sesiyim. Ne oldum değil ne olacağım diyeceksin bu hayatta. Cani Halit” yazılı pankart asıldığı görüldü.

(DEMİRÖREN HABER AJANSI)

Related Posts

Trump-Musk kavgasında yeni perde: Dükkanı kapatıp Güney Afrika’ya döner

ABD Başkanı Donald Trump, Truth Social hesabından yaptığı paylaşımda milyarder Elon Musk ile yaşadığı tartışmayı yeni bir boyuta taşıdı. Musk’ın, elektrikli araçlara ilişkin görüşlerini göreve gelmeden önce bildiğini ancak yine de onu desteklediğini …

Bakan Fidan’dan İngiliz mevkidaşı Lammy ile görüşmesine ilişkin açıklama: İran-İsrail ateşkesinin kalıca barışa dönmesi hedeflerimizden biri

Bakan Fidan’dan İngiliz mevkidaşı Lammy ile görüşmesine ilişkin açıklama: İran-İsrail ateşkesinin kalıca barışa dönmesi hedeflerimizden biri

Kral, Türk döneri için sıraya girdi: Kimse fark etmedi

Hollanda Kralı ailesiyle birlikte Türk döneri için sıraya girdi. Kimse kralı fark etmedi.

Yunanistan’da Doğu Akdeniz korkusu: Türkiye ve Libya arasındaki anlaşma panik yarattı

Türkiye ve Libya arasındaki petrol araştırma anlaşmaları, Yunanistan’da paniğe neden oldu. Yunan basını, Türkiye ve Libya arasındaki girişimlere ilişkin “Atina hükümeti için üç bariz endişe kaynağı var” ifadesini kullandı. Öte yandan Atina hükümetinin, Doğu Akdeniz’de savaş gemileri konuşlandırdığı bildirildi.

100’üncü günde Saraçhane’de: İmamoğlu’ndan videolu çağrı!

CHP’nin Silivri’de tutuklu bulunan Cumhurbaşkanı adayı Ekrem İmamoğlu, 1 Temmuz Salı günü Saraçhane’de yapılacak eylem için çağrıda bulundu. Eylemin tarihi, İBB’ye yönelik operasyonun 100’üncü gününe işaret ediyor.

‘Tazelenen’ Soylu’dan dikkat çeken ‘Erdoğan’ sözleri: Yüz yıldan beri ilk kez onun gibi üst kat liderle karşı karşıyayız

Geçtiğimiz ay “Tazelendim ve kendime geldim” çıkışıyla gündem olan eski İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, dünyada üç tip lider olduğunu ve Erdoğan’ın bunlardan “üst kat lider” olduğunu söyledi. Soylu, Türkiye’nin Erdoğan’a 6-8 yıl daha ihtiyacı olduğunu da savundu.