Danimarka’da tren raydan çıktı: Çok sayıda yaralı var

Ulusal medyada yer alan haberlerde, başkent Kopenhag’dan Sonderborg’a ulaşması beklenen yolcu treninin, Tinglev ve Kliplev kasabaları arasında raydan çıktığı belirtildi.

Polis, kaza sonrası çok sayıda kişinin yaralandığını ancak şu anda sayı veremediklerini ifade etti.

Almanya’dan ambulans geldiği, ayrıca köpek ve dronların arama kurtarma çalışmalarına katıldığı kaydedildi.

Olay yerine ilişkin paylaşılan görüntülerde kazaya bazı araçların da karıştığı görülüyor.

Related Posts

Ordu komutasında kritik atamalar! İşte tam liste

Kara, Hava ve Deniz Kuvvetlerine bağlı general ve amirallerin atamaları Resmi Gazete’de yayımlandı. Atama kararlarına göre Orgeneral Bahtiyar Ersay 1’inci Ordu Komutanlığına, Korgeneral Zorlu Topaloğlu 2’nci Ordu Komutanlığına, Orgeneral Kemal Yeni 3’üncü Ordu Komutanlığına getirildi.

‘7 kez doğan’ adam anlattı: Halk kendisinden korkuyor

Tanzanya’da yaşayan İsmail Azizi, altı kez öldüğü ve her seferinde hayata geri döndüğü iddiasıyla hem tıp dünyasını hem de yerel halkı şaşkına çevirdi. Yerel bir belgeselde yaşam öyküsünü anlatan Azizi, bu sıra dışı deneyimlerin hayatını nasıl değiştirdiğini paylaştı.

Adana’da Dolandırıcılık: 900 Bin Lira Değerinde Vurgun

Kendilerini polis olarak tanıtan şüpheliler, böbrek ameliyatı için para biriktiren kadını kandırdı.

Samsunspor-Panathinaikos eşleşmesinin hakemleri açıklandı

Samsunspor’un UEFA Avrupa Ligi play-off’unda Panathinaikos ile oynayacağı maçların hakemleri belli oldu.

Balıkesir’de balkondan düşen kadın can verdi

Balıkesir’de ailesiyle birlikte yaşadığı apartmanın 3’üncü katındaki balkondan düşen kadın hayatını kaybetti.

Adli Tıp’tan Murat Çalık kararı: Cezaevinde kalabilir

Adli Tıp Kurumu, Beylikdüzü Belediye Başkanlığı görevinden uzaklaştırılan Murat Çalık’ın mevcut sağlık durumunun cezaevinde kalmasına engel olmadığını bildirdi.