İsrail’den Lübnan’a İHA’lı saldırı: 7 yaralı

Lübnan haber ajansı NNA’da yer alan habere göre, İsrail ordusuna ait insansız hava aracı (İHA) Lübnan’ın güneyindeki Sur kentinde yer alan El-Huş beldesinde bir araca saldırı düzenledi.

Lübnan Sağlık Bakanlığı, El-Huş beldesine düzenlenen saldırıya ilişkin yazılı açıklama yaptı.

Açıklamaya göre saldırıda 7 kişi yaralandı.

Saldırıda yaralananlar çevredeki hastanelere kaldırıldı.

Saldırının yapıldığı bölgede bir evde ve yolda maddi hasar meydana gelirken, bölgeye sivil savunma ekipleri intikal etti.

İsrail savaş uçağı da Nebatiye kentinin Ensar beldesine hava saldırısı düzenledi. Saldırı sonucu bölgeden dumanların yükseldiği kaydedildi.

İsrail ordusu Nakura beldesinde de ışık saçan mühimmatlarla saldırı düzenlerken, Ez-Zeraniye Vadisi’nde bir bölgeyi de hedef aldı.

İsrail ordusuna ait İHA’lar ülkenin güneyindeki birçok bölgede alçak uçuş gerçekleştirdi.

İsrail ordusundan saldırılara ilişkin yazılı açıklama yapıldı.

Açıklamada İsrail ordusunun Lübnan’ın güneyinde Hizbullah’a ait bazı noktalara hava saldırıları düzenlediği öne sürüldü.

Related Posts

Hamas: Netanyahu esirlerin hayatını hiçe sayıyor

İsrail Savunma Bakanı Israel Katz’ın “Gideon’un Savaş Arabaları II” adı verilen Gazze’yi işgal planını onaylamasının ardından Hamas’tan yazılı bir açıklama geldi. Hamas, söz konusu planın, ateşkes ve esir takası için ara bulucuların yürüttüğü …

Fenerbahçe Benfica ile karşılaşıyor

Fenerbahçe, UEFA Şampiyonlar Ligi play-off’ta Benfica’yı konuk ediyor. Maç yarın 22:00’de.

Maribor, Tuğberk Tanrıvermiş ile Ayrıldı

Maribor, teknik direktör Tuğberk Tanrıvermiş ile yollarını ayırdı, takım Radovan Karanovic’e emanet.

Resmî Gazete’de bugün (21 Ağustos 2025 Resmî Gazete kararları)

Resmî Gazete’de bugün (21 Ağustos 2025 Resmî Gazete kararları)

Afyon’da köylüler ayaklandı: Maden inadına karşı direniyorlar

Afyonkarahisar’ın Sinanpaşa ilçesi Taşoluk beldesinde, kil madeni açılmasına karşı çıkan vatandaşlar, iş makinelerinin bölgeye girişini engelledi. Çocuklardan yaşlılara tüm köylüler, doğayı korumak için eylemlerine devam ediyor.

Meta’da yapay zeka skandalı: ABD’de iki soruşturma

Meta ve Character.ai, yapay zeka sohbet robotlarını çocuklarla “duygusal” ve hatta “romantik” diyaloglar kuracak şekilde eğitmekle suçlanıyor.