Los Angeles’ta yangınlar yayılıyor! 11 ölü, 10 binden fazla yapı kül olurken 4 yeni yangın çıktı…






Los Angeles’ta Devam Eden Orman Yangınları

Los Angeles’ta Devam Eden Orman Yangınları

Emre ÖZCAN – abdpost.com / ABD (İGFA) – Amerika Birleşik Devletleri (ABD), son dönemin en büyük felaketlerinden birine tanıklık ediyor.

Los Angeles’ta devam eden şiddetli rüzgarlarla beslenen orman yangınları, büyük bir afete neden oldu. 11 kişinin yaşamını yitirdiği, 10 binden fazla binanın tamamen yok olduğu yangında, önlemler alınmazsa ölü sayısının artabileceği belirtiliyor.

Yangının en şiddetli etkilediği bölgelerden biri olan Pacific Palisades, büyük hasar gördü ve Malibu’daki sahil evlerinin geriye sadece yanmış palmiye yaprakları kaldı.

Yangını kontrol altına almak için harcanan çabalara rağmen, şu ana kadar başarıya ulaşılamadı.

Öte yandan Palisades ve Eaton bölgelerinde, yağmalamaların önüne geçmek amacıyla sokağa çıkma yasağı ilan edildi.

4 YERDE DAHA YANGIN ÇIKTI

Çeşitli bölgeleri küle çeviren yangınlar, diğer bölgelere hızla yayılırken, muhabirimiz Emre Özcan’ın aktardığına göre, Kenneth, Archer, Hurts ve Lidia bölgelerinde de yeni yangınların başladığı belirtildi.


Related Posts

İki ülke nükleer santralini acil olarak kapattı!

Fransa ve İsviçre ülkedeki aşırı sıcaklıklar nedeniyle bazı nükleer santrallerinin faaliyetlerini durdurma kararı aldı.

Nissan, 443 bin aracını apar topar geri çağırdı! Araç sahipleri tek tek aranacak

Nissan ABD’de motor arızası sebebiyle 443 binden fazla aracını geri çağırdı. Otomotiv devi arıza nedeniyle araç sahiplerini arayıp bilgilendirecek

Erdoğan’dan Özgür Özel’e Almanya eleştirisi: ‘AK Parti’yi şikâyet etmeye gitti’

Cumhurbaşkanı Erdoğan, CHP lideri Özgür Özel’in Almanya ziyaretini eleştirdi ve “AK Parti’yi şikâyet etmeye gitti” ifadelerini kullandı.

Tiyatronun günü 5 Temmuz

Terör örgütü PKK’nın şova dönüşecek silah bırakma töreni için Süleymaniye Ranya’daki kırsal bölge ile Kandil’deki Binar bölgesinde hazırlıklar sürüyor.

Putin ile Macron arasında 3 yıl sonra ilk temas

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ve Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron, yaklaşık 3 yıl aradan sonra ilk kez bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi. Görüşmede Orta Doğu’daki çatışmalar ve Ukrayna meselesi ele alındı.

DEM heyetinden Kurtulmuş’a ziyaret

DEM Parti heyeti, TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş’u ziyaret etti.