İzmir Karabağlar’da Yılbaşı Panayırı’na büyük ilgi

İzmir Karabağlar’da düzenlenen yılbaşı panayırı, sahne gösterileri, DJ performansları, çocuk atölyeleri ve oyun alanları ile renklendi. Etkinlikte, İzmir Karabağlar İTO Vakfı Süleyman Taştekin Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencilerinden oluşan No409 Grubu sahne aldı.

No409 Grubu üyeleri Selim Çeliker, Kayra Burak Tanur, Abdullah Keleş, Enes Çakar, Eşref Ulaş Başbuğ, Begüm Oğuz ve Aheng Yağız, ilk kez büyük bir sahnede performans sergilemenin heyecanını yaşadı. Gençlerin performansları büyük beğeni toplarken, Başkan Helil Kınay’a teşekkür ettiler.

Başkan Kınay’dan tebrik

Konser sonrası gençleri tebrik eden Başkan Helil Kınay, Karabağlar’da gençlerin yeteneklerini sergilemeleri için destek olmaya devam edeceklerini belirtti. Kınay, gençlerin başarılı performanslarıyla gurur duyduğunu dile getirerek, “Onların yanındayız ve destekçileri olmaya devam edeceğiz.” dedi.

Yılbaşı Panayırı etkinlikleri kapsamında bugün 28 Aralık Cumartesi günü saat 20.00’de DJ Emre Geh’in “2025’in Ritmi” performansı gerçekleştirilecek.

Yarın ise 29 Aralık Pazar günü saat 20.00’de Cihan Önder’in yönetiminde “Yeni Yıl Konseri” düzenlenecek.

Related Posts

Danimarka’da tren raydan çıktı: Çok sayıda yaralı var

Danimarka’nın Tinglev ile Kliplev kasabaları arasında bir yolcu treninin raydan çıkması sonucu çok sayıda kişinin yaralandığı bildirildi.

Adana’da Dolandırıcılık: 900 Bin Lira Değerinde Vurgun

Kendilerini polis olarak tanıtan şüpheliler, böbrek ameliyatı için para biriktiren kadını kandırdı.

Samsunspor-Panathinaikos eşleşmesinin hakemleri açıklandı

Samsunspor’un UEFA Avrupa Ligi play-off’unda Panathinaikos ile oynayacağı maçların hakemleri belli oldu.

Balıkesir’de balkondan düşen kadın can verdi

Balıkesir’de ailesiyle birlikte yaşadığı apartmanın 3’üncü katındaki balkondan düşen kadın hayatını kaybetti.

Adli Tıp’tan Murat Çalık kararı: Cezaevinde kalabilir

Adli Tıp Kurumu, Beylikdüzü Belediye Başkanlığı görevinden uzaklaştırılan Murat Çalık’ın mevcut sağlık durumunun cezaevinde kalmasına engel olmadığını bildirdi.

Galatasaray, Karagümrük karşısında 2’de 2 peşinde: Muhtemel 11

Trendyol Süper Lig’de 2. haftanın perdesini Galatasaray açıyor. Sarı kırmızılılar, saat 21.30’da Fatih Karagümrük’ü konuk edecek. İşte ayrıntılar ve muhtemel 11…