AK Parti Bilecik İl Başkanı Yıldırım: Osmaneli’ne Müjde!
AK Parti Bilecik İl Başkanı Serkan Yıldırım, Osmaneli halkına sevindirici haberlerle geldi. Yıldırım, devam eden 3. Etap TOKİ Projesi çalışmalarını yerinde inceleyerek halkı bilgilendirdi. Ziyaret sırasında projenin yakında tamamlanacağını müjdeleyen Yıldırım, hak sahiplerinin evlerine kavuşacağını duyurdu. Projenin 3 ay içinde tamamlanması planlanıyor.
Yıldırım, yaptığı açıklamada, “Osmaneli için önemli bir ihtiyacı karşılayacak olan bu proje sayesinde ilçemizin kalkınmasına da önemli bir katkı sağlayacağız. Yakında tamamlanacak olan konutlarımızla birlikte halkımızın yüzünü güldüreceğiz” dedi.
Osmaneli’nde yapılacak olan TOKİ Projesi, bölgenin gelişimine de destek olacak. Modern ve konforlu evlere kavuşacak olan hak sahiplerinin yeni bir yaşama adım atacağını belirten Yıldırım, “Osmaneli için çalışmaya devam ediyoruz” şeklinde konuştu. – BİLECİK
More Stories
Pakistan Büyükelçisi’nden Keşmir ve Filistin Kıyaslaması
Eski AKP milletvekili, Sözen’e sahip çıktı | MKYK Üyesi Miroğlu’ndan soruşturmaya tepki: Dünyada bir örneği var mı?
Öcalan’ın çağrısı ne zaman? DEM Partili Sezai Temelli’den flaş açıklama