Sakarya’da Trafik Denetimleri Sonucu 928 Araç Men Edildi

Sakarya’da geçen ay yapılan trafik denetimlerinde 928 araç trafikten men edildi.

İl Jandarma Komutanlığından yapılan açıklamaya göre, trafik güvenliğinin artırılması ve korunması için trafik timlerince ocak ayında 165 bin 800 sürücü ve aracın kontrol edilmesi sonucu 5 bin 293 araca işlem yapıldı.

Denetimlerde 928 araç ile 223 sürücü trafikten men edilirken, uyuşturucu ve alkollü şekilde araç kullandığı tespit edilen 69 sürücünün belgelerine geçici süreyle el konuldu.

Ayrıca, 2 bin 334 traktör denetiminde 20 sürücüye rops demirinin eksikliğinden dolayı cezai işlem uygulandı.

Öte yandan, ay içerisinde 1’i ölümlü, 43’ü yaralamalı ve 50’si hasarlı 94 trafik kazasında 1 kişi hayatını kaybetti, 74 kişi yaralandı.

Jandarma ekipleri tarafından ocak ayında denetlenen 4 bin 478 motosikletin 57’si trafikten men edilirken, 156 sürücüye işlem yapıldı.

Güvenli, düzenli ve sürdürülebilir trafik ortamı oluşturmaya yönelik 3 bin 811 kişiye eğitim verildi.

Related Posts

Milyonların gözü Vatikan’a çevrildi! Papa seçimi başlıyor

Katoliklerin ruhani lideri ve Vatikan Devlet Başkanı Papa Francis’in 21 Nisan günü hayatını kaybetmesi ve 26 Nisan’da düzenlenen cenaze töreniyle son yolculuğuna uğurlanmasının ardından milyonlar, yeni papanın kim olacağını merak ediyor. Tüm dünyadan …

FETÖ operasyonunda kritik ayrıntılar: ByLock yerine ‘Jitsi’ ve ‘Signal’

Gaziantep merkezli 47 ilde FETÖ’nün güncel yapılanmasına yönelik operasyonlarda gözaltı sayısı 222’ ye yükseldi. Şüphelilerin ‘Jitsi’ ve ‘Signal’ isimli uygulamalar üzerinden haberleştiği, örgüte kazandırdıkları öğrencileri ise toplantı yapmak amacıyla yurt dışına gezi bahanesi ile götürdükleri belirlendi.

Adana’da IŞİD operasyonu: 6 gözaltı

SURİYE’de terör örgütü IŞİD adına faaliyet yürütüp, yasa dışı yollarla ülkeye girdiği tespit edilen 6 şüpheli gözaltına alındı. Şüphelilerin emniyetteki sorgularının sürdüğü bildirildi.

Yazar Süha Oğuzertem yangında can verdi

İstanbul’da 10 katlı bir binanın 1’inci katında çıkan yangında yazar Süha Oğuzertem hayatını kaybetti.

Kanada Başbakanı Carney’den Trump’ın “51. eyalet” söylemine tepki: Kanada satılık değildir

ABD Başkanı Donald Trump’ın “Kanada ABD’nin 51. eyaleti olmalı” söyleminin gerçeklerle örtüşmediğini söyleyen Kanada Başbakanı Mark Carney, “Başkan Trump bir süredir bu konudaki arzusunu dile getirmektedir, ben de her zaman arzu ile gerçeği birbirinden ayırmaya özen gösterdim. Kanada satılık değildir ve asla da olmayacaktır.” dedi.

Dışişleri Bakanlığı: İsrail’in bölge ülkelerine yönelik saldırıları barış ve istikrarı hedef almaktadır

“Netanyahu hükümetinin Gazze’deki işgalini genişletme yönündeki son kararı da aynı yayılmacı ve tahripkar anlayışın tezahürüdür”