Kan donduran olay! Eski eşinin dedesini öldürüp her şeyi itiraf etti

Aysun K., Babasının Kaybolması Üzerine İhbarda Bulundu

Canik’te yaşayan 42 yaşındaki Aysun K., dün akşam saatlerinde polise başvurarak babası Sebahattin Coşar’ın maaşını almak için evden çıktıktan sonra geri dönmediğini bildirdi. Polis ekipleri, güvenlik kamerası kayıtlarını inceleyerek Coşar’ın en son Emir Yarar ile birlikte görüldüğünü belirledi.

Gözaltına Alınan Yarar, Cinayeti İtiraf Etti

Emir Yarar, anneannesinin evinde gözaltına alındıktan sonra Sebahattin Coşar’ı öldürdüğünü itiraf etti. Cinayet suç aleti olan bıçağa el konulurken, Coşar’ın cesedi Yarar’ın babasının evinin bodrum katında bulundu. Boğazı kesilen Coşar’ın cesedi, otopsi için Samsun Adli Tıp Grup Başkanlığı’na götürüldü.

Emir Yarar bugün adliyeye sevk edilirken, daha önce ‘Kasten yaralama’, ‘Tehdit’ ve ‘Mala zarar verme’ gibi suçlardan toplamda 14 suç kaydı olduğu ortaya çıktı.

Related Posts

BBP Uğurludağ İlçe Kongresi Gerçekleşti

BÜYÜK Birlik Partisi (BBP) Uğurludağ İlçe Kongresi, BBP Genel Başkan Yardımcısı Fehmi Güney’in katılımıyla gerçekleşti.

Gazze’deki hükümetten uluslararası basının bölgeye girişini engelleyen İsrail’e tepki: Gazze’de açlık olmadığını iddia eden İsrail, yabancı gazetecilerin Gazze’ye girişinden neden korkuyor?

Gazze’deki hükümetten uluslararası basının bölgeye girişini engelleyen İsrail’e tepki: Gazze’de açlık olmadığını iddia eden İsrail, yabancı gazetecilerin Gazze’ye girişinden neden korkuyor?

Güzide Duran Fikret Orman’la Ege Adası’nda

Adnan Aksoy ile boşanma sürecinde olan eski manken Güzide Duran, Beşiktaş Kulübü eski başkanı Fikret Orman ile aşk yaşamaya başladı. İkili tatil için Ege’nin Paros Adası’na gitti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan orman yangınlarıyla ilgili açıklama: Gece gündüz teyakkuz hâlindeyiz

Bursa’daki ve Karabük’teki yangınlar tüm şiddeti ile sürüyor. Bursa’da enerjisi söndürülen yangın 4 noktada tekrar patlak verirken Karabük’te bin ev boşaltıldı. Yangınlar sürerken Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Türkiye, orman yangınlarına karşı havada ve karada büyük bir mücadele yürütmektedir. Yeşil Vatan’ımızı korumak için gece gündüz teyakkuz hâlindeyiz.” açıklamasını yaptı.

‘Diva’ çıldırdı: Sosyal medyada ifşa etti

Bülent Ersoy, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla dikkat çekti. Bir kişiye zor durumda olduğu için insani duygularla gönderdiği paraya dair dekontları paylaşan Ersoy, 16 bin TL’lik yardımın geri ödenmesini isteyerek sitem etti.

Bursa’da Orman Yangını Kontrol Altında

Bursa’nın Gürsu ve Kestel ilçelerinde çıkan yangına havadan ve karadan müdahale devam ediyor.