Realite şov yıldızı Teddi Mellencamp’tan kötü haber

Realite şov yıldızı Teddi Mellencamp, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklama ile kanserle mücadelesinin gidişatı hakkında önemli bilgiler paylaştı. Ünlü isim, Real Housewives of Beverly Hills programıyla tanınmış ve yaklaşık 3 yıldır kanserle mücadele ediyordu.

2022 yılında cilt kanseri teşhisi konulan 43 yaşındaki Mellencamp, kanserinin 4. evreye ulaştığını duyurdu. Sosyal medyada yaptığı açıklamada, hastalık süreciyle ilgili duygusal bir paylaşımda bulundu:

“Bazı günler gerçekten güçlü hissediyorum. Bazı günler ise üzgün ve yalnız hissediyorum. 4. evre kanser korkutucu olabilir.”

Geçtiğimiz ay yine sosyal medya üzerinden sağlık durumu hakkında bilgi veren Mellencamp, “Beynimde birden fazla tümör var. Akciğerimde de 2 tümör var. Bunların hepsi cilt kanserinin metastazları” ifadelerini kullanmıştı.

Us Weekly’nin haberine göre, son 3 yılda en az 20 kez ameliyat olan Mellencamp, melanom cilt kanserine yakalanmış ancak kanser, akciğerlerine ve beynine de yayıldı.

Mellencamp’in açıklamaları, takipçileri ve sevenleri tarafından büyük bir destekle karşılandı. Yıldız, kanserle mücadelesinde güçlü kalmaya devam edeceğini belirtti.

Related Posts

Nedim Şener İmamoğlu’nun oluşturduğu ‘rüşvet havuzu’nu anlattı: Yüzde 12’lik komisyonla belediyeyi hortumlamış

Gazeteci Nedim Şener, İBB’nin ve eski İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun karıştığı yolsuzluk ve rüşvet skandalına ilişkin canlı yayında dikkat çeken değerlendirmelerde bulundu. Şener, yolsuzluk çarkının dönmesini sağlayan ‘rüşvet havuzunu’ anlattı.

Hatay’da yüzde yüz elektrikli otobüsler test etti

Hatay Büyükşehir Belediyesi (HBB), il genelinde kent estetiğine uygun, modern, çevre dostu, engelli erişimine uygun araçlar ile filosunu güçlendirmeye devam ediyor. HBB, vatandaşların şehir içi ulaşımını daha rahat, daha konforlu, daha emniyetli ve …

Araç refüje çarptı, 1 kişi öldü 4 kişi yaralandı

Kars’ın Selim ilçesinde, refüje çarparak devrilen otomobildeki 1 kişi hayatını kaybetti, biri ağır 4 kişi yaralandı.

Bursa’nın tarihi Arap Şükrü Sokağı’ndaki işletmeler mühürlendi

Bursa’nın tarihi Arap Şükrü Sokağı’ndaki 11 işletme mühürlendi.

MHP’li Yönter’den “süreç” açıklaması: Dananın kuyruğu birkaç gün içinde kopacak

MHP’li Yönter’den “süreç” açıklaması: Dananın kuyruğu birkaç gün içinde kopacak

Ömer Çelik: Silah bırakma süreci 3-5 ayı aşarsa provokasyona açık hale gelir

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, NTV yayınında Terörsüz Türkiye sürecine ilişkin açıklamalarda bulundu. Çelik, “Silah bırakma süreci 3-5 ayı aşarsa provokasyonlara açık hale gelir” dedi.