Tekirdağ’da bekçiye bıçaklı saldırı

Çerkezköy’de Bekçi Bıçakla Yaralandı, Şüpheli Yakalandı

Tekirdağ’ın Çerkezköy ilçesinde Gazi Mustafa Kemal Paşa Mahallesi’nde bekçi H.D., şüpheli davranışları nedeniyle bir kişinin kimliğini kontrol etmek istedi.

Kimliğini göstermek istemeyen N.A. isimli şüpheli, bekçi H.D.’ye bıçakla saldırdı.

Olay sonucunda yaralanan H.D., hemen Çerkezköy Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

İhbar üzerine adrese çok sayıda polis ekibi sevk edildi ve kaçan şüpheli N.A. kısa sürede polis tarafından yakalanarak gözaltına alındı.

H.D.’nin sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi.

Related Posts

Rusya’nın Ukrayna’ya Saldırıları: 2 Ölü, 15 Yaralı

Ukrayna’nın başkenti Kiev ve Ivano-Frankivsk’te füzeli saldırılarda 2 kişi hayatını kaybetti.

Yüksekova’da Sıcak Hava Kaçışı: Orşe Deresi

Yüksekova’da 35 dereceyi bulan sıcaklarda, gençler Orşe Deresi’nde yüzerek serinliyor.

Sarıoğlan’da ‘Sandıkta Unutulanlar’ Sergisi Açıldı

Unutulmuş el işleri yeniden hayat buldu; sergi, kültürel mirası koruyor ve ekonomik destek sağlıyor.

İstanbullular dikkat! İki metro durağı saat 10.00’da kapanacak

İstanbul’da Yenikapı-Atatürk Havalimanı Metro Hattı’nın iki durağı saat 10.00 itibarıyla yolcu erişimine kapanacak.

İstanbullunun inadına İnşaatlar yükseliyor

İtiraz davaları devam eden Kanal İstanbul bölgesindeki konut inşaatları altıncı kata kadar yükseldi. Nakkaş Otoyolu’nun köprüsü 110 metre yüksekliğe ulaştı, yol platformları yerleştirildi.

Kastamonu’da Uyuşturucu Operasyonu

Polis, uyuşturucu etkisiyle araç kullanan bir kişiyi gözaltına aldı, çeşitli maddeler ele geçirildi.