Cem Küçük’e hakaret suçundan ceza

Cem Küçük’e Para Cezası TGRT Haber ve Türkiye Gazetesi’nde Çalışan

Ankara Kuşu İsimli Hesap Hakaret Nedeniyle Para Cezası Aldı

BirGün gazetesinin haberine göre; TGRT Haber ve Türkiye Gazetesi’nde çalışan ve Işıkçılar Cemaati’ne ait olan Cem Küçük, Ankara Kuşu adlı sosyal medya hesabını kullanan Oktay Yaşar’a hakaret içeren sözler sarf ettiği gerekçesiyle cezalandırıldı.

Olay, Yaşar’ın şikayeti üzerine Gebze 13. Asliye Ceza Mahkemesi’nde dava açılmasıyla ortaya çıktı. Savcının mütalaasında, Küçük’ün müştekiye yönelik ahlaksız ve namussuz ifadeler kullandığı belirtilerek hakaret suçunu işlediği vurgulandı.

Mahkeme, Cem Küçük’e 24 Aralık 2024 tarihinde bin 740 TL adli para cezası ve 30 bin TL vekalet ücreti ödemesi hükmünü verdi. Aynı zamanda, Küçük’ün para cezasını ödememesi durumunda hapis cezasına çevrilebileceği uyarısında bulundu.

Ayşe Kulin’in, “Güzellik başarıyla eş değer olsaydı, en iyi romanları Ajda Pekkan yazardı” sözü de magazin dünyasında konuşulmaya devam ediyor.

Günün öne çıkan haberleri

  • Uzmanlar İstanbul karı için tarih verdi!
  • Türkiye’de 2024’te en çok satılan otomobil markaları belli oldu
  • Wanda Nara barışmak istedi, Icardi reddetti
  • Tarım Kredi’de 5,5 milyonluk vurgun!
  • 10 soruda özel okul fiyatları: Ne kadar zam gelecek, yemek ve servis ücretleri ne olacak?
  • Ertuğrul Özkök: Orta Doğu’da dengeleri sarsacak bir fotoğraf

Related Posts

Cumhurbaşkanı Erdoğan Numan Kurtulmuş ile görüşüyor

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Meclis’te, TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş ile bir araya geldi. Görüşmenin ana gündeminde ‘Terörsüz Türkiye’ süreci var.

Öcalan serbest kalmak istiyor mu? Bu sabahki konuşmasında dikkat çeken sözler

Teröristbaşı Öcalan, örgütün silah bırakma kararı öncesi yayınlanan videolu açıklamasında ”Serbest kalmak istiyor mu? sorusuna cevap verdi.

Gözlük satışına yasal fren: Denetimsiz satana 1 milyon TL ceza ve meslekten men!

TBMM’de görüşmeleri devam eden kanun teklifiyle, optisyen-gözlükçü işletmelerinin faaliyette bulunmalarına ilişkin esaslar düzenlenirken, sektör, bu düzenlemeyle korsan optisyenlerin önlenmesini bekliyor.

Husiler Kızıldeniz’de Magic Seas gemisini batırdı: 3 İHA ve 5 balistik füzeyle saldırı

Yemen’deki Husilerin Askeri Sözcüsü Yahya Seri, Kızıldeniz’de “Magic Seas” gemisini 2 insansız deniz aracının yanı sıra 3 insansız hava aracı ve 5 balistik füzeyle vurduklarını bildirdi. Husiler, “Magic Seas”e düzenledikleri saldırının görüntülerini paylaştı.

75 ülkeye vizeleri kaldırdı, Türkiye kapıda kaldı

Çin 75 ülkenin vatandaşlarına vize serbestliği tanıdı. Ancak 75 ülkenin arasında Türkiye yer almadı.

Datça açıklarında 22 düzensiz göçmen yakalandı

Muğla’nın Datça ilçesi açıklarında arızalanan lastik bottaki 22 düzensiz göçmen sahil güvenlik ekipleri tarafından kurtarıldı.