Döğerspor, Göksel Zehir ile Devam Ediyor

Kayseri Döğerspor, Antrenör Göksel Zehir ile Yola Devam Ediyor

Kayseri Süper Amatör Küme takımlarından olan Kayseri Döğerspor, yeni sezonda antrenör Göksel Zehir ile anlaşmaya vardı. 2025-2026 sezonu öncesinde heyecan dorukta.

Döğerspor, geçtiğimiz sezon hedeflerinin gerisinde kalmış olsa da, yeni sezonda hedeflerine ulaşmayı planlıyor. Kulübün açıklamasında, “Yeni sezonda da Göksel Zehir ile devam ediyoruz. Takımımıza liderlik eden tecrübeli antrenörümüz ile birlikte yeni hedeflere yürüyoruz. Sahada ter, tribünde coşku, camiamızda birlik olacak. Tüm taraftarlarımızı yanımızda görmek istiyoruz. Haydi Döğerspor, yeni sezona hazırız” denildi. – KAYSERİ

Related Posts

Hızır Ayar İçin Cenaze Töreni

Bakan Osman Aşkın Bak, Hızır Ayar’ın cenazesine katılarak ailesine başsağlığı diledi.

Nizip’te Çifte Başarı: LGS ve YKS Türkiye Birincileri

Özyurtseven ailesinin çocukları, LGS ve YKS’de Türkiye birincisi olarak ailelerine mutluluk yaşattı.

Galatasaray’da beklenen ayrılık gerçekleşti: Fatih Terim döneminde gelmişti

Galatasaray’a Fatih Terim’in son döneminde Alexandru Cicaldau ile birlikte gelen Olimpiu Morutan’ın yeni takımı belli oldu.

YKS’de 231. oldu: Hayal kırıklığına uğradı

YKS’de ilk 100’ü hedefleyen genç, 231. olduğunu öğrenince durumu ailesiyle birlikte sessizce karşıladı.

Sarıyer’de Güvenlik Denetimi Yapıldı

Sarıyer’de 83 ekip ve 173 polisle yapılan denetimde 398 araç kontrol edildi, 152 bin ceza kesildi.

CHP’li Bakırlıoğlu’ndan Malatya Yeşilyurt’ta rezerv alanı ilan edilen dükkanlar için açıklama

CHP Manisa Milletvekili Ahmet Vehbi Bakırlıoğlu, Malatya’nın Yeşilyurt ilçesinde 187 dükkanın rezerve yapı alanı ilan edilmesine ilişkin “15 parselde toplam 324 bin metrekarelik alanda GEDAŞ 2 milyar 55 milyon lira olarak değerleme yapmış. Bizim yaptığımız çalışmada bu söz konusu 15 arazinin en düşük fiyatı 3 milyar 415 milyon lira. Burada 1 milyar 360 milyon lira en düşük fiyatla bir kamu zararı vardır. Burada büyük bir peşkeş vardır. Kamu şirketi GEDAŞ’la bizim yapmış olduğumuz çalışma arasında rayiç değerler arasında nasıl böylesine büyük bir fark olabilir” dedi.