Erdoğan Ali Babacan görüştü

Muhammed Nur Nahya, Cumhurbaşkanı Erdoğan’a Benzerliğiyle Gündemde!

Muhammed Nur Nahya, son zamanlarda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın sesine olan benzerliğiyle dikkat çekiyor ve tüm Türkiye’de konuşuluyor. Sosyal medyada paylaştığı videolar büyük ilgi görerek hızla popülerlik kazanıyor.

Ünlü fenomen, bu sefer DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan ile bir araya geldi. Ali Babacan, Nahya’yı DEVA Partisi Genel Merkezi’nde ziyaret ederek kapıya kadar uğurladı. Bu özel buluşmanın anları, Muhammed Nur Nahya tarafından sosyal medya hesaplarından paylaşıldı.

Related Posts

İtalya’da sürücülere ‘alkol kilidi’ uygulaması

İtalya basınında yer alan haberlere göre alkollü sürücüler araçlarını çalıştırmadan önce nefes kontrolü yapacak. Yapılan alkol testinden geçemeyen sürücülerin ise araç motoru çalışmayacak.

CHP’li Öztunç’tan ‘Gazze’de soykırım yok’ diyen Alman vekile sert tepki: ‘Bu çağın Hitler’i Netanyahu’dur’

CHP Kahramanmaraş Milletvekili Ali Öztunç, Avrupa Güvenlik ve İşbirliği Teşkilatı Parlamenter Asamblesi (AGİT PA) Genel Kurulu’nda Alman bir üyenin “Gazze’de soykırım yoktur” sözleri üzerine, “Bu çağın Hitler’i Netanyahu’dur. Cesur olun vicdanlı olun ve bunu kabul edin” dedi.

İki ülke nükleer santralini acil olarak kapattı!

Fransa ve İsviçre ülkedeki aşırı sıcaklıklar nedeniyle bazı nükleer santrallerinin faaliyetlerini durdurma kararı aldı.

Nissan, 443 bin aracını apar topar geri çağırdı! Araç sahipleri tek tek aranacak

Nissan ABD’de motor arızası sebebiyle 443 binden fazla aracını geri çağırdı. Otomotiv devi arıza nedeniyle araç sahiplerini arayıp bilgilendirecek

Erdoğan’dan Özgür Özel’e Almanya eleştirisi: ‘AK Parti’yi şikâyet etmeye gitti’

Cumhurbaşkanı Erdoğan, CHP lideri Özgür Özel’in Almanya ziyaretini eleştirdi ve “AK Parti’yi şikâyet etmeye gitti” ifadelerini kullandı.

Tiyatronun günü 5 Temmuz

Terör örgütü PKK’nın şova dönüşecek silah bırakma töreni için Süleymaniye Ranya’daki kırsal bölge ile Kandil’deki Binar bölgesinde hazırlıklar sürüyor.