Erdoğan’dan, fabrika patlamasında hayatını kaybedenlerin ailelerine ziyaret

Balıkesir’deki Patlamada 8’i Kadın 11 İşçi Hayatını Kaybetti

Balıkesir’de ZSR mühimmat tesisinin kapsül üretimi yapılan bölümünde meydana gelen patlamada 8’i kadın 11 işçi yaşamını yitirdi, 7 işçi yaralandı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Balıkesir’in merkez Karesi ilçesindeki mühimmat fabrikasında meydana gelen patlama ve çökme nedeniyle hayatını kaybeden Muhammet Ergin ve Enes Kırmızı’nın ailelerini ziyaret etti.

AA’nın aktardığına göre; partisinin Balıkesir 8. Olağan İl Kongresi’ne katılmak üzere kentte bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan, patlama ve çökme nedeniyle hayatını kaybeden Muhammet Ergin ve Enes Kırmızı’nın ailelerini ziyaret etti.

(ANADOLU AJANSI)

Related Posts

Cami Önünde Silahlı Saldırı: Şüpheli İznik’te Yakalandı

Bursa’da cami önünde 4 kişiyi yaralayan Abdullah A. İznik’te yakalandı, gözaltına alındı.

Hakan Fidan, Marco Rubio ile Suriye’yi konuştu

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, ABD Dışişleri Bakanı Marco Rubio ile yaptığı telefon görüşmesinde Suriye’deki çatışmaları ve İsrail’in saldırılarını ele aldı.

Acun Ilıcalı’ya sevgi gösterisi

Acun Ilıcalı, Çeşme Ayayorgi Koyu’nda sürat teknesinde görüntülendi. Ünlü televizyoncu koyda keyifli anlar yaşadığı kameraya yansıdı.

Trabzon’da Otomobil Yandı

Seyir halindeki otomobilin motor kısmında yangın çıktı, araç kullanılamaz hale geldi.

Defne’de Şantiye Yangını Kontrol Altına Alındı

Hatay’ın Defne ilçesinde şantiye alanında çıkan yangın, itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle söndürüldü.

FETÖ Mensubu Erzurum’da Yakalandı

Polis, hakkında arama kararı bulunan FETÖ mensubu H.İ.T’yi yakaladı ve cezaevine gönderdi.