Feci kaza iki kardeşi hayattan kopardı: Yan yana toprağa verilen iki kardeşin ardından yürek burkan detaylar kaldı

Üzücü Kaza Sonucu İki Kardeş Hayatını Kaybetti

Dün Yeniköy Mahallesi’nde meydana gelen feci kaza, bölge halkını yasa boğdu. 14 yaşındaki Ozan Kaya’nın kullandığı 41 EU 251 plakalı otomobil, kontrolden çıkarak beton direğe çarptı ve araç büyük hasar gördü. Olayın hemen ardından sağlık, itfaiye ve jandarma ekipleri sevk edildi.

Olayda sıkışan ve kurtarılmaya çalışılan kardeşler Ozan Kaya ve Yusuf Orhan Kaya, maalesef hayatını kaybetti. Cenazeler, Ferizli Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Kazanın detayları ise oldukça yürekleri dağladı. Kaza sırasında arabayı alıp yola çıkan iki kardeşin, annelerinin işte olduğu ve dedelerinin de fındıklıkta bulunduğu belirtildi. Kazaya karışan araç dedelerine ait olup, kısa süre içerisinde trajik bir sonla sonuçlandı.

Kardeşlerin futbol tutkusu da göz yaşartıcı detaylardan biriydi. Yaz Kur’an Kursları’nda yer alan futbol turnuvasında aynı takımda yer alan Ozan ve Yusuf, acı olay nedeniyle bugünkü maçlarının oynanamayacağını öğrendiler.

Babalarının cezaevinden cenazeye getirildiği anlar ise acı dolu bir sahneye dönüştü. Yan yana defnedilen Ozan ve Yusuf için dualar edilirken, baba zor anlar yaşadı.

Cenaze töreni, Söğütlü ilçesi Yeniköy Mahallesi’nde duygusal anlara sahne oldu. İkindi namazının ardından kılınan cenaze namazı sonrasında kardeşler, Yeniköy Mezarlığı’nda yan yana toprağa verildi.

Related Posts

ODTÜ’lü Salih’i öldüren ihmal… O proje yapılsaydı…

ABD’de bisiklet sürerken hayatını kaybeden Salih Koç’un ölümü ardından dikkat çeken bir iddia ortaya atıldı. İddiaya göre Denver’deki o bisiklet projesi yapılsaydı Salih Koç hayatta olacaktı.

Başkentte korkunç cinayet: Genç kadın yastıkla boğularak öldürüldü

Ankara’da 26 yaşındaki Karsu Aygün, evinde yastıkla boğularak öldürüldü

Murat Yetkin: Fidan ve Kalın, Hamas’ı İsrail’le ateşkese, Filistin Yönetimi ile uzlaşmaya ve silah bırakmaya ikna etmeye çalışıyor

Murat Yetkin: Fidan ve Kalın, Hamas’ı İsrail’le ateşkese, Filistin Yönetimi ile uzlaşmaya ve silah bırakmaya ikna etmeye çalışıyor

Litvanya Başbakanı Paluckas istifa etti: Sebebi baldızı

Litvanya Başbakanı Paluckas istifa etti: Sebebi baldızı

Anamur’daki cinayete üç tutuklama

Mersin’de 20 yaşındaki Özcan Çam’ın öldürülmesine ilişkin soruşturmada üç şüpheli tutuklandı.

Kamyon refüjdeki ağaçlara çarpıp devrildi

Osmaniye’nin Kadirli ilçesinde, kum yüklü kamyon refüjdeki ağaçlara çarpıp devrildi.