Gazeteci evinde ölü bulundu

Konyaaltı ilçesi Altınkum Mahallesi 445 sokak üzerinde yer alan 6 katlı apartmanın giriş katında oturan Antakya Gazetesi sahibi Sinan Seyfittinoğlu, dün gece ev arkadaşı Önder K. ve diğer arkadaşlarıyla beraber alkol aldıktan bir süre sonra uyumak için odasına geçti. Ev arkadaşı dışında diğer arkadaşları evlerine gitti. Sabah saatlerinde arkadaşını uyandırmak için odasına giren Önder K.’nın çabalarına rağmen Seyfittinoğlu uyanmayınca durum 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirildi. İhbarla adrese ekipler sevk edildi. Kısa sürede gelen sağlık ekibi, Seyfittinoğlu’nun hayatını kaybettiğini belirledi. Ölümün şüpheli bulunması üzerine adrese gelen Olay Yeri İnceleme ekibinin çalışmasının ardından Seyfittinoğlu’nun cansız bedeni otopsi yapılmak üzere Antalya Adli Tıp Kurumu Morgu’na kaldırıldı. Sinan Seyfittinoğlu’nun cansız bedeni cenaze aracına taşındığı esnada arkadaşları büyük üzüntü yaşadı.

Sinan Seyfittinoğlu’nun vücudunda herhangi bir ateşli silah, delici, kesici alet yaralanması ve darp cebir izi olmadığı belirlendi. Seyfittinoğlu’nun bipolar rahatsızlığı bulunduğu, sürekli ilaç kullandığı, 6 Şubat 2023 günü Hatay ve 10 ili vuran depremlerin ardından sık sık Antalya’ya geldiği öğrenildi. Ekiplerin olayla ilgili incelemesi devam ediyor.

Related Posts

Bakan Fidan’dan İngiliz mevkidaşı Lammy ile görüşmesine ilişkin açıklama: İran-İsrail ateşkesinin kalıca barışa dönmesi hedeflerimizden biri

Bakan Fidan’dan İngiliz mevkidaşı Lammy ile görüşmesine ilişkin açıklama: İran-İsrail ateşkesinin kalıca barışa dönmesi hedeflerimizden biri

Kral, Türk döneri için sıraya girdi: Kimse fark etmedi

Hollanda Kralı ailesiyle birlikte Türk döneri için sıraya girdi. Kimse kralı fark etmedi.

Yunanistan’da Doğu Akdeniz korkusu: Türkiye ve Libya arasındaki anlaşma panik yarattı

Türkiye ve Libya arasındaki petrol araştırma anlaşmaları, Yunanistan’da paniğe neden oldu. Yunan basını, Türkiye ve Libya arasındaki girişimlere ilişkin “Atina hükümeti için üç bariz endişe kaynağı var” ifadesini kullandı. Öte yandan Atina hükümetinin, Doğu Akdeniz’de savaş gemileri konuşlandırdığı bildirildi.

100’üncü günde Saraçhane’de: İmamoğlu’ndan videolu çağrı!

CHP’nin Silivri’de tutuklu bulunan Cumhurbaşkanı adayı Ekrem İmamoğlu, 1 Temmuz Salı günü Saraçhane’de yapılacak eylem için çağrıda bulundu. Eylemin tarihi, İBB’ye yönelik operasyonun 100’üncü gününe işaret ediyor.

‘Tazelenen’ Soylu’dan dikkat çeken ‘Erdoğan’ sözleri: Yüz yıldan beri ilk kez onun gibi üst kat liderle karşı karşıyayız

Geçtiğimiz ay “Tazelendim ve kendime geldim” çıkışıyla gündem olan eski İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, dünyada üç tip lider olduğunu ve Erdoğan’ın bunlardan “üst kat lider” olduğunu söyledi. Soylu, Türkiye’nin Erdoğan’a 6-8 yıl daha ihtiyacı olduğunu da savundu.

6 kişi Taksim Meydanı’nın ortasında bir kişiyi döve döve öldürdü

Taksim Meydanı’nda Orhan Doğan (31), arkadaşıyla sohbet ettiği sırada kendilerine laf atan 6 kişi tarafından tekme ve yumruklarla darbedildi. Doğan kavga sırasında kafasını yere çarparak ağır yaralandı. Hastanede 8 gün komada kalan Doğan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Kavga anları güvenlik kameralarına yansırken, Beyoğlu Asayiş Büro Amirliği ekipleri olaya karışan 3 şüpheliyi yakaladı.