Gümüşhane’de korkunç kaza: Çok sayıda yaralı var

Gümüşhane’de Yolcu Otobüsü Kaza Geçirdi: 14 Kişi Yaralandı

Gümüşhane’de meydana gelen trafik kazasında, kayganlaşan yolda kontrolü kaybeden bir yolcu otobüsü istinat duvarına çarparak durabildi ve olayda 14 kişi yaralandı.

Olay, Bayburt-Gümüşhane kara yolunun Geçit köyü mevkisinde Cemil Bektaş’ın yönetimindeki otobüsün kaza yapmasıyla gerçekleşti. Kar yağışı nedeniyle yol kayganlaşmış ve otobüs istinat duvarına çarparak durabilmişti.

Kazanın ardından sağlık ve jandarma ekipleri hemen kaza yerine intikal etti ve yaralanan 14 yolcu acilen Gümüşhane Devlet Hastanesi’ne sevk edildi.

Gümüşhane Valisi Aydın Baruş, hastanede yaralıları ziyaret ederek durumları hakkında bilgi verdi. Vali Baruş, 5 yolcunun çocuk olduğunu belirtirken, yaralılardan herhangi birinin durumunun ciddi olmadığını vurguladı.

Vali Baruş yaptığı açıklamada, “Kazada yaralananların durumu doktorlar tarafından inceleniyor ve şu an için hayati tehlike bulunmamaktadır. Yaralıların röntgen sonuçları bekleniyor ve taburcu olmaları planlanıyor” şeklinde bilgi verdi.

Kazanın, otobüsün yolcularını yaralayan bir şekilde yolda kayması sonucu meydana geldiğini bildiren Vali Baruş, “Hava koşullarından dolayı otobüs kayarak istinat duvarına çarptı. Sonrasında ise bariyerlere çarparak otobüsün sağ tarafındaki camlar kırıldı. Neyse ki, hayati tehlikesi olan yolcumuz yok. Sağlık ekipleri hızlıca müdahale ettiler” şeklinde konuştu.

Related Posts

Trafikte tartıştığı sürücüye satırla saldırdı

İzmir’de trafikte sürücülerden biri, diğerine satırla saldırdı. Yaralanan kişi hastaneye kaldırıldı.

Özgür Özel’den Saraçhane’de ‘kayyum’ çıkışı: ‘Biz bu binadan çıkarsak Türkiye’yi yönetmeye gideriz!’

Saraçhane’de konuşan CHP lideri Özgür Özel, “Getirmeye çalıştığı kayyumun hevesi kursağında kaldı” dedi. İBB’ye yönelik 2. dalga operasyonlara tepki gösteren CHP lideri, “Bu ikinci dalganın amacı şu, güya İBB gibi bir kurumu çökertecek, işleyemez hale getirecek, hizmetler aksayacak. Siz bu binadan İstanbul’un yönetilmesine engel olamazsınız!” dedi. Özel, Murat Ongun’un eşinin gözaltına alınmasına da sert tepki gösterdi.

Bahçeli’den PKK’ya ön şartsız “Öcalan’a itaat” çağrısı

MHP lideri Bahçeli, iktidarın silah bırakma kongresi beklediği PKK’nın Öcalan’a ön şartsız “itaat etmesi” gerektiğini söyledi. Bahçeli, Suriyeli Kürtlerin Kamışlı’daki konferansına katılan DEM Parti’ye de tepki gösterdi.

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Görevde Yükselme Sınavı ne zaman?

Aile Bakanlığı tarafından düzenlenen görevde yükselme sınavının detayları açıklandı. Görevde yükselme ve ünvan değişikliği sınavına dair başvurular, merkez.aile.gov.tr adresi üzerinden gerçekleştirilecek. Peki, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Görevde Yükselme Sınavı ne zaman?

Ukrayna: Rusya’nın saldırısında 12 yaşındaki çocuk öldü

Rusya’nın Ukrayna’nın çeşitli bölgelerine düzenlediği İHA saldırılarında bir çocuğun hayatını kaybettiği açıklandı.

İBB soruşturmasında gözaltı sayısı yükseldi

İstanbul Büyükşehir Belediyesine (İBB) yönelik yolsuzluk soruşturması kapsamında bir kişi daha gözaltına alındı. 52 kişinin emniyetteki işlemleri devam ederken şüphelilerin yarın adliyeye sevk edilmesi bekleniyor. Öte yandan İBB Özel Kalem Müdürü Kadriye Kasapoğlu’nun emniyette verdiği ifadeye ulaşıldı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir