İstanbul Beylikdüzü iş arayanlara umut oldu

İstanbul Beylikdüzü İş Arayanlar İçin Yeni İstihdam Fırsatları Sunuyor

İstanbul’un Beylikdüzü ilçesinde bulunan Beylikdüzü Belediyesi Kariyer Merkezi (BEYKAM), 2024 yılında iş arayanlar ile işverenleri bir araya getirerek bölgedeki istihdam sorununa önemli destekler sağladı.

BEYKAM, geçen yıl boyunca 25 bin 604 kişiyi çeşitli iş pozisyonlarına yönlendirerek 182 kişinin istihdam edilmesinde rol oynadı.

Beylikdüzü Belediyesi Kariyer Merkezi (BEYKAM), işverenlerle iş arayanları buluşturarak bölgedeki işsizlik sorununu azaltmaya yardımcı oldu. 2024 yılında 25 bin 604 kişiyi uygun pozisyonlara yönlendirerek 182 kişinin iş bulmasına katkı sağladı.

İstihdam süreçlerini hızlandırmak ve geniş bir aday havuzu oluşturmak amacıyla BEYKAM, geçen yıl 5 toplu mülakat organize etti. Farklı sektörlerden firmalarla yapılan bu mülakatlar, adayların yeteneklerini sergileyebileceği önemli platformlar sundu. Mülakat süreçlerinde, sivil toplum kuruluşları, muhtarlar, üniversitelerin kariyer ofisleri ve meslek liseleri ile iş birliği yapılarak koordinasyon sağlandı. Adaylar, BEYKAM portalına kaydedilerek özel sektördeki iş ilanlarına yönlendirildi.

BEYKAM, işverenlerle olan iş birliğini güçlendirmek ve istihdam imkanlarını artırmak amacıyla 2024 yılında bir dizi ziyaret gerçekleştirdi ve yerel eğitim ve istihdam odaklı etkinliklere aktif katılım sağladı. Bu çalışmalar, iş arayanlar ile işverenleri buluşturarak toplumsal faydaya odaklanan projeleri desteklemeyi amaçladı.

Related Posts

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kameraları bantlamak bizim kitabımızda yazmaz

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İBB yolsuzluk soruşturması kapsamında dava dosyasına giren kamera bantlama ve bavulla jammer taşıma görüntülerine ilişki CHP Genel Başkanı Özgür Özel’e tepki gösterdi. Erdoğan, “Kalkıp da kameraları bantlamak, onlarla uğraşmak, bu tür davranışlar bizim kitabımızda yazmaz.” diyerek böyle bir uygulamaları olmadığını dile getirdi.

Ukrayna’dan Rusya’ya ateşkes yanıtı: Konuşmayı bırakıp eyleme geçin

Kremlin Putin’in barışa açık olduğunu belirtirken, Ukrayna Dışişleri Bakanı Rusya’nın ateşkes konusunda eyleme geçmesi gerektiğini söyledi.

CHP Genel Merkezi’ne dev 1 Mayıs afişi asıldı… ‘Ya adalet ya sefalet’

CHP Genel Merkezi binasına, 1 Mayıs İşçi Bayramı dolayısıyla “Ya adalet ya sefalet” yazılı dev afiş asıldı.

Bilim insanları: Çikolota kisti bulunan kadınlarda bağışıklık sistemi için risk daha yüksek

Bilim insanları, çikolata kisti bulunan kadınlarda, bağışıklık sistemi hastalığına yakalanma riskinin yüzde 30 ile 80 artabileceği sonucuna vardı.

Trafikte tartıştığı sürücüye satırla saldırdı

İzmir’de trafikte sürücülerden biri, diğerine satırla saldırdı. Yaralanan kişi hastaneye kaldırıldı.

Özgür Özel’den Saraçhane’de ‘kayyum’ çıkışı: ‘Biz bu binadan çıkarsak Türkiye’yi yönetmeye gideriz!’

Saraçhane’de konuşan CHP lideri Özgür Özel, “Getirmeye çalıştığı kayyumun hevesi kursağında kaldı” dedi. İBB’ye yönelik 2. dalga operasyonlara tepki gösteren CHP lideri, “Bu ikinci dalganın amacı şu, güya İBB gibi bir kurumu çökertecek, işleyemez hale getirecek, hizmetler aksayacak. Siz bu binadan İstanbul’un yönetilmesine engel olamazsınız!” dedi. Özel, Murat Ongun’un eşinin gözaltına alınmasına da sert tepki gösterdi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir