İstanbul’da düzenlenen operasyonda 4,5 milyon sentetik ecza hap ele geçirildi

İstanbul’da Yakalanan 4 Milyon 520 Bin Sentetik Ecza Hap

İstanbul’da gerçekleştirilen operasyonda 4 milyon 520 bin adet sentetik ecza hap ele geçirildi ve 3 şüpheli gözaltına alındı.

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığının yürüttüğü soruşturma kapsamında Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Bayrampaşa’da bulunan bir adrese operasyon düzenledi. Yapılan aramalarda, 1 milyon 790 bin satışa hazır, 1 milyon 200 bin basılmış, 1 milyon 530 bin basıma hazır sentetik ecza hap, 320 kilogram katkı maddesi, 1 milyon 800 bin boş kapsül, sentetik ecza üretiminde kullanılan 5 makine, 20 bin 550 lira ve 300 dolar ele geçirildi.

Operasyon sonucunda 3 şüpheli gözaltına alındı. (AA)

Günün Öne Çıkan Haberleri

Related Posts

Bakan Fidan’dan İngiliz mevkidaşı Lammy ile görüşmesine ilişkin açıklama: İran-İsrail ateşkesinin kalıca barışa dönmesi hedeflerimizden biri

Bakan Fidan’dan İngiliz mevkidaşı Lammy ile görüşmesine ilişkin açıklama: İran-İsrail ateşkesinin kalıca barışa dönmesi hedeflerimizden biri

Kral, Türk döneri için sıraya girdi: Kimse fark etmedi

Hollanda Kralı ailesiyle birlikte Türk döneri için sıraya girdi. Kimse kralı fark etmedi.

Yunanistan’da Doğu Akdeniz korkusu: Türkiye ve Libya arasındaki anlaşma panik yarattı

Türkiye ve Libya arasındaki petrol araştırma anlaşmaları, Yunanistan’da paniğe neden oldu. Yunan basını, Türkiye ve Libya arasındaki girişimlere ilişkin “Atina hükümeti için üç bariz endişe kaynağı var” ifadesini kullandı. Öte yandan Atina hükümetinin, Doğu Akdeniz’de savaş gemileri konuşlandırdığı bildirildi.

100’üncü günde Saraçhane’de: İmamoğlu’ndan videolu çağrı!

CHP’nin Silivri’de tutuklu bulunan Cumhurbaşkanı adayı Ekrem İmamoğlu, 1 Temmuz Salı günü Saraçhane’de yapılacak eylem için çağrıda bulundu. Eylemin tarihi, İBB’ye yönelik operasyonun 100’üncü gününe işaret ediyor.

‘Tazelenen’ Soylu’dan dikkat çeken ‘Erdoğan’ sözleri: Yüz yıldan beri ilk kez onun gibi üst kat liderle karşı karşıyayız

Geçtiğimiz ay “Tazelendim ve kendime geldim” çıkışıyla gündem olan eski İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, dünyada üç tip lider olduğunu ve Erdoğan’ın bunlardan “üst kat lider” olduğunu söyledi. Soylu, Türkiye’nin Erdoğan’a 6-8 yıl daha ihtiyacı olduğunu da savundu.

6 kişi Taksim Meydanı’nın ortasında bir kişiyi döve döve öldürdü

Taksim Meydanı’nda Orhan Doğan (31), arkadaşıyla sohbet ettiği sırada kendilerine laf atan 6 kişi tarafından tekme ve yumruklarla darbedildi. Doğan kavga sırasında kafasını yere çarparak ağır yaralandı. Hastanede 8 gün komada kalan Doğan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Kavga anları güvenlik kameralarına yansırken, Beyoğlu Asayiş Büro Amirliği ekipleri olaya karışan 3 şüpheliyi yakaladı.