İYİ Partili Mehmet Başaran: Antalya’da birinci parti olacağız

YENİÇAĞ/ Antalya/ Kubilay ELDEMİRCİ

İYİ Parti Antalya İl Başkanı Mehmet Başaran, ülkenin çok zorlu bir süreçten geçtiğinin altını çizerek ilk seçimde AKP ile küçük ortağı MHP’yi göndereceklerini ve İYİ’lerin iktidarını kuracaklarını kaydetti. Ülkenin liyakatsiz kadrolar tarafından çok kötü yönetildiğini vurgulayan Başaran, “Geçtiğimiz günlerde, İl ve İlçe Teşkilatlarımız ile birlikte Serik İlçemizde bulunan Cuma pazarındaydık. Burada pazar esnafımız ve pazarda alış veriş yapan vatandaşlarımızla sohbet etme imkanı yakaladık. Gördüğümüz ilgi ve alaka bizleri son derece sevindirdi. Ancak insanlarımız artık AKP’den umudu kesmiş durumda. Ülkemizin liyakatsiz kadrolar tarafından çok kötü yönetildiğini düşünüyorlar. Bizlere de ‘artık bir an önce gönderin şu AKP’yi’ diyerek dert yanıyorlar” dedi.

“İYİLİK ÇADIRI”NA ZİYARET

Cuma pazarında kurulan “İYİlik Çadırı”nı ziyaret ederek yeni üyelere rozetlerini takan Başkan Başaran, burada da iddialı açıklamalarda bulundu. Üye kayıtlarının katlanarak devam ettiğini hatırlatan Başaran, “Büyümemize aynı hızla devam edersek -ki ben buna tüm yüreğimle inanıyorum- yaz ayları sonunda Antalya’da birinci parti olmamız kesinlikle sürpriz sayılmamalıdır. Çünkü Genel Başkanımız Meral Akşener liderliğinde ki partimize büyük bir ilgi var. Herkes bir şekilde üye olmak, partide görev almak ve bizlere destek vermek istiyor. Açıkçası yolumuz açık, hedefimiz bellidir. Antalya’da birinci parti oluncaya kadar İYİ Parti Antalya Teşkilatı olarak sıkı bir şekilde çalışmaya devam edeceğiz. Çok az kaldı. İYİ günler çok yakın” diye konuştu.

DEMİREL’İ ÖRNEK ALSINLAR

Öte yandan İYİ Parti Antalya İl Başkanı Mehmet Başaran, hafta içinde 9.Cumhurbaşkanımız Süleyman Demirel’in aramızdan ayrılışının 7. yıl dönümü nedeniyle Isparta İslamköy’de gerçekleşen Anma Törenine katıldı. Başaran, Merhum Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel”i saygı ve rahmetle andıklarını ifade ederek, şöyle konuştu: “9.Cumhurbaşkanımız Süleyman Demirel’in değerini yaşadığımız şu günlerde daha iyi anlıyoruz. Devlet adamı olmak, demokrasiye, hakka, hukuka ve adalete inanmak; bu uğurda mücadele edebilmek çok değerlidir. Umuyorum bugün ülkeyi yönetenler biraz olsun onu kendilerine örnek alırlar.”

Related Posts

Cumhurbaşkanı Erdoğan Numan Kurtulmuş ile görüşüyor

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Meclis’te, TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş ile bir araya geldi. Görüşmenin ana gündeminde ‘Terörsüz Türkiye’ süreci var.

Öcalan serbest kalmak istiyor mu? Bu sabahki konuşmasında dikkat çeken sözler

Teröristbaşı Öcalan, örgütün silah bırakma kararı öncesi yayınlanan videolu açıklamasında ”Serbest kalmak istiyor mu? sorusuna cevap verdi.

Gözlük satışına yasal fren: Denetimsiz satana 1 milyon TL ceza ve meslekten men!

TBMM’de görüşmeleri devam eden kanun teklifiyle, optisyen-gözlükçü işletmelerinin faaliyette bulunmalarına ilişkin esaslar düzenlenirken, sektör, bu düzenlemeyle korsan optisyenlerin önlenmesini bekliyor.

Husiler Kızıldeniz’de Magic Seas gemisini batırdı: 3 İHA ve 5 balistik füzeyle saldırı

Yemen’deki Husilerin Askeri Sözcüsü Yahya Seri, Kızıldeniz’de “Magic Seas” gemisini 2 insansız deniz aracının yanı sıra 3 insansız hava aracı ve 5 balistik füzeyle vurduklarını bildirdi. Husiler, “Magic Seas”e düzenledikleri saldırının görüntülerini paylaştı.

75 ülkeye vizeleri kaldırdı, Türkiye kapıda kaldı

Çin 75 ülkenin vatandaşlarına vize serbestliği tanıdı. Ancak 75 ülkenin arasında Türkiye yer almadı.

Datça açıklarında 22 düzensiz göçmen yakalandı

Muğla’nın Datça ilçesi açıklarında arızalanan lastik bottaki 22 düzensiz göçmen sahil güvenlik ekipleri tarafından kurtarıldı.