Kafesten kaçan 2 ton levrek denize dağıldı: Duyan sahile geldi

Gündoğdu Sahili’nden yaklaşık 2 kilometre açıktaki denizde üretilen kültür balıkların yer aldığı kafeslerden birinde bir süre önce ağ değişimi yapıldığı sırada 2 ton balık denize dağıldı.

Kafesten çıkan binlerce balığın denize dağıldığını duyan Rizeliler oltaları ile sahili doldururken, tekneleri ile de denize açıldı. Ancak Trabzon ve Giresun’dan bile gelen balıkçılar umduğunu bulamadı.

Balık tutmak için Giresun’dan geldiğini söyleyen Abdi Boduroğlu, “Sosyal medyadan Rize’de balık kafesinin patladığını duyduk. Sabah geldim ama hiçbir şey tutamadım. Levrek olduğunu söylediler ama görmedim” dedi.
Olayın birkaç gün önce gerçekleştiğini söyleyen Ömer Avcı, “Haberi biraz geç aldık. tutanlar almış. Ama biz tutamadık” diye konuştu.

Related Posts

İstanbul’da lüks otellere ve mekanlara yıkım şoku!

İstanbul Boğazı’nda bulunan Bebek Otel, Mandarin Otel ve Ottoman Otel’deki kaçak yapılar için yıkım kararı verildi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan Numan Kurtulmuş ile görüşüyor

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Meclis’te, TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş ile bir araya geldi. Görüşmenin ana gündeminde ‘Terörsüz Türkiye’ süreci var.

Öcalan serbest kalmak istiyor mu? Bu sabahki konuşmasında dikkat çeken sözler

Teröristbaşı Öcalan, örgütün silah bırakma kararı öncesi yayınlanan videolu açıklamasında ”Serbest kalmak istiyor mu? sorusuna cevap verdi.

Gözlük satışına yasal fren: Denetimsiz satana 1 milyon TL ceza ve meslekten men!

TBMM’de görüşmeleri devam eden kanun teklifiyle, optisyen-gözlükçü işletmelerinin faaliyette bulunmalarına ilişkin esaslar düzenlenirken, sektör, bu düzenlemeyle korsan optisyenlerin önlenmesini bekliyor.

Husiler Kızıldeniz’de Magic Seas gemisini batırdı: 3 İHA ve 5 balistik füzeyle saldırı

Yemen’deki Husilerin Askeri Sözcüsü Yahya Seri, Kızıldeniz’de “Magic Seas” gemisini 2 insansız deniz aracının yanı sıra 3 insansız hava aracı ve 5 balistik füzeyle vurduklarını bildirdi. Husiler, “Magic Seas”e düzenledikleri saldırının görüntülerini paylaştı.

75 ülkeye vizeleri kaldırdı, Türkiye kapıda kaldı

Çin 75 ülkenin vatandaşlarına vize serbestliği tanıdı. Ancak 75 ülkenin arasında Türkiye yer almadı.