Aysun K., Babasının Kaybolması Üzerine İhbarda Bulundu
Canik’te yaşayan 42 yaşındaki Aysun K., dün akşam saatlerinde polise başvurarak babası Sebahattin Coşar’ın maaşını almak için evden çıktıktan sonra geri dönmediğini bildirdi. Polis ekipleri, güvenlik kamerası kayıtlarını inceleyerek Coşar’ın en son Emir Yarar ile birlikte görüldüğünü belirledi.
Gözaltına Alınan Yarar, Cinayeti İtiraf Etti
Emir Yarar, anneannesinin evinde gözaltına alındıktan sonra Sebahattin Coşar’ı öldürdüğünü itiraf etti. Cinayet suç aleti olan bıçağa el konulurken, Coşar’ın cesedi Yarar’ın babasının evinin bodrum katında bulundu. Boğazı kesilen Coşar’ın cesedi, otopsi için Samsun Adli Tıp Grup Başkanlığı’na götürüldü.
Emir Yarar bugün adliyeye sevk edilirken, daha önce ‘Kasten yaralama’, ‘Tehdit’ ve ‘Mala zarar verme’ gibi suçlardan toplamda 14 suç kaydı olduğu ortaya çıktı.
More Stories
Bakan Fidan’dan Erdoğan-Trump görüşmesine ilişkin açıklama!
Ramazan davulcuları arasındaki “bahşiş” kavgasında 15 kişi yaralandı
Düzce’de 27 Olayda 19 Kişiye İşlem Yapıldı