Lastiği patlayınca takla atıp refüje vurdu: 3’ü ağır 5 yaralı

Lastiği Patlayıp Takla Atan Araç Refüje Çarptı

Bir hafif ticari aracın lastiği patlayarak takla atması sonucu refüje çarptığı kaza, Diyarbakır-Şanlıurfa kara yolu Tesisler Kavşağı’nda meydana geldi. Kaza esnasında araç kontrolden çıkarak refüje çarptı ve takla attı.

Olayda 3’ü Ağır 5 Kişi Yaralandı

Kazaya tanıklık edenlerin ihbarı üzerine, sağlık, itfaiye ve polis ekipleri olay yerine sevk edildi. Yangın sonucunda araçta bulunan 3 kişi ile diğer otomobillere isabet eden 1’i hamile 2 kişi yaralandı.

İtfaiye ekiplerinin müdahalesiyle yangın kontrol altına alındı ve yaralılar ambulanslarla çevredeki hastanelere sevkedildi. Yaralıların tedavileri devam ederken, kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.

Related Posts

Cumhurbaşkanı Erdoğan Numan Kurtulmuş ile görüşüyor

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Meclis’te, TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş ile bir araya geldi. Görüşmenin ana gündeminde ‘Terörsüz Türkiye’ süreci var.

Öcalan serbest kalmak istiyor mu? Bu sabahki konuşmasında dikkat çeken sözler

Teröristbaşı Öcalan, örgütün silah bırakma kararı öncesi yayınlanan videolu açıklamasında ”Serbest kalmak istiyor mu? sorusuna cevap verdi.

Gözlük satışına yasal fren: Denetimsiz satana 1 milyon TL ceza ve meslekten men!

TBMM’de görüşmeleri devam eden kanun teklifiyle, optisyen-gözlükçü işletmelerinin faaliyette bulunmalarına ilişkin esaslar düzenlenirken, sektör, bu düzenlemeyle korsan optisyenlerin önlenmesini bekliyor.

Husiler Kızıldeniz’de Magic Seas gemisini batırdı: 3 İHA ve 5 balistik füzeyle saldırı

Yemen’deki Husilerin Askeri Sözcüsü Yahya Seri, Kızıldeniz’de “Magic Seas” gemisini 2 insansız deniz aracının yanı sıra 3 insansız hava aracı ve 5 balistik füzeyle vurduklarını bildirdi. Husiler, “Magic Seas”e düzenledikleri saldırının görüntülerini paylaştı.

75 ülkeye vizeleri kaldırdı, Türkiye kapıda kaldı

Çin 75 ülkenin vatandaşlarına vize serbestliği tanıdı. Ancak 75 ülkenin arasında Türkiye yer almadı.

Datça açıklarında 22 düzensiz göçmen yakalandı

Muğla’nın Datça ilçesi açıklarında arızalanan lastik bottaki 22 düzensiz göçmen sahil güvenlik ekipleri tarafından kurtarıldı.