Metrodaki arıza İstanbullulara zor anlar yaşattı

İstanbul Yenikapı-Hacıosman Metrosunda Teknik Sorun Seferleri Geciktirdi

İstanbul’un önemli metro hatlarından biri olan Yenikapı-Hacıosman metrosunda yaşanan teknik bir arıza nedeniyle seferlerinde gecikmeler meydana geldi. Bu durum istasyonlarda uzun beklemelere, vagonlarda ise kalabalığa ve tartışmalara neden oldu. Metro seferlerinin ağır ilerlemesi sonucunda birçok işçi ve öğrenci işlerine ve okullarına geç kalmak zorunda kaldı.

Metroda sık sık yapılan anonslarda, teknik sorun nedeniyle seferlerin gecikmeli olarak yapıldığı duyuruldu. Yetkililer, sorunun en kısa sürede giderilmesi için çalışmaların devam ettiğini belirtti.

Related Posts

Özgür Özel hakkında soruşturma açıldı

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı tehdit eden CHP lideri Özgür Özel hakkında soruşturma başlatıldığı bildirdi.

CHP’li Murat Emir kürsüden düşmüştü: Omurgasında kırıklar var

CHP Grup Başkanvekili Murat Emir, Adıyaman’daki miting sırasında kürsüden düşerek hastaneye kaldırıldı. Yapılan tetkiklerde Emir’in L3 ve L4 omur kemiklerinde kırıklar olduğu belirlendi.

Çin nüfus düşüşünü durduracak yeni teşvikler açıkladı

Dünyanın ikinci en büyük ekonomisi Çin, son yıllarda gözle görülür bir demografik gerileme yaşıyor. Bu düşüşü durdurmak ve doğurganlığı teşvik etmek amacıyla Pekin yönetimi, ulusal düzeyde finansal destek paketlerini devreye sokmaya hazırlanıyor …

İsrail Batı Şeria’da baskın ve gözaltı operasyonları yaptı: Yaralılar var

İsrail güçlerinin, işgal altındaki Batı Şeria’nın çeşitli bölgelerinde şafak vakti düzenlediği baskınlarda, aralarında çocukların da bulunduğu çok sayıda Filistinli yaralandı ve gözaltına alındı.

DEM Parti heyeti İmralı’ya gitti

DEM Parti Van Milletvekili Pervin Buldan ve Şanlıurfa Milletvekili Mithat Sancar ile Avukat Özgür Faik Erol’dan oluşan İmralı heyeti, PKK elebaşı Abdullah Öcalan ile görüşmek üzere İmralı Adası’na gitti.

İstanbul’da barajların doluluk oranı düşmeye devam ediyor!

İSKİ 6 Temmuz baraj doluluk oranlarını açıkladı. Mevsim etkisi nedeniyle barajlardaki düşüş sürüyor.