Servet Tazegül Göztepe ile anlaştı

Olimpiyat şampiyonu tek Türk tekvandocu Servet Tazegül ile milli tekvandocu Serkan Tok, Göztepe’nin tekvando şubesini yönetecek.

Tekvando branşında yapılanmaya giden Göztepe, şubenin yönetimi için Tazegül ve Tok ile anlaşma imzaladı.

Gürsel Aksel Stadyumu Basın Toplantı Odası’nda gerçekleştirilen toplantıda konuşan Göztepe Kulübü Onursal Başkanı Mehmet Sepil, tekvando dahil olmak üzere bünyelerindeki 17 branşla dünya sahnesinde Göztepe’nin temsil edilmesinin en büyük hedeflerinden biri olduğunu belirtti.

Sepil, bu hedef doğrultusunda çalışmalara başladıklarını ifade ederek, şunları kaydetti:

Servet ve Serkan ile yürüttüğümüz bu proje bizim için çok önemli. Olimpik branşlarla ilgili bu işin ehli, konunun uzmanı olan arkadaşlarla iş birliği yaparak, bu hedefimize belirli bir sistem doğrultusunda ulaşmak istiyoruz.

Servet’in geçmişteki olimpiyat başarıları ve madalyaları, Serkan’ın yarışmalardaki ve yetiştiricilik konusunda başarıları, Avrupa ve dünya şampiyonalarında ülkemizi temsil etmeleri çok değerli.

Serkan, bu işin eğitimine de gönül vermiş, yıllardır bu alanda deneyim kazanmış bir isim. Servet ise milli takımda görevini tamamladı ve şimdi Göztepe’nin tekvando branşıyla ilerleyecek olması bizim için çok önemli. Gerçekten samimiyetle söylüyorum ki, buradan çok başarılı sporcular çıkaracağız ve ülkemizi temsil edeceğiz.

Servet Tazegül ise Göztepe’yi uluslararası arenada başarıyla temsil etmek, Avrupa, dünya şampiyonaları ve olimpiyatları hedeflemek için bir araya geldiklerini dile getirdi.

“HERKESE TEŞEKKÜR EDERİM”

Göztepe’nin gücü ve Serkan Tok ile hem altyapı hem de milli sporcularla hedeflere doğru ilerleyeceklerini aktaran Tazegül, “Göztepe’yi Türkiye’nin tekvando merkezi haline getireceğimize inanıyorum. Bunun için çalışacağız. Heyecanımızı paylaşan herkese teşekkür ederim.” dedi.

Serkan Tok da bugün resmiyete döktükleri bu anlaşma için çok heyecanlı olduğunu vurgulayarak, şöyle konuştu:

Çok keyifli bir yolculuğun ilk adımlarını atıyoruz. Göztepe’nin mahallesinde, kendi ilçemizde 20’ye yakın milli sporcu yetiştirilmesine vesile olduk Servet hocamın desteğiyle birlikte. Göztepe gibi kurumsal ve profesyonel bir kulübün desteğiyle, camiamızın gücünü hissederek bu işleri çok daha büyük mecralarda, olimpiyat yolunda, dünya ve Avrupa şampiyonlukları yolunda yapabileceğimizi düşünüyoruz.

Related Posts

Nedim Şener İmamoğlu’nun oluşturduğu ‘rüşvet havuzu’nu anlattı: Yüzde 12’lik komisyonla belediyeyi hortumlamış

Gazeteci Nedim Şener, İBB’nin ve eski İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun karıştığı yolsuzluk ve rüşvet skandalına ilişkin canlı yayında dikkat çeken değerlendirmelerde bulundu. Şener, yolsuzluk çarkının dönmesini sağlayan ‘rüşvet havuzunu’ anlattı.

Hatay’da yüzde yüz elektrikli otobüsler test etti

Hatay Büyükşehir Belediyesi (HBB), il genelinde kent estetiğine uygun, modern, çevre dostu, engelli erişimine uygun araçlar ile filosunu güçlendirmeye devam ediyor. HBB, vatandaşların şehir içi ulaşımını daha rahat, daha konforlu, daha emniyetli ve …

Araç refüje çarptı, 1 kişi öldü 4 kişi yaralandı

Kars’ın Selim ilçesinde, refüje çarparak devrilen otomobildeki 1 kişi hayatını kaybetti, biri ağır 4 kişi yaralandı.

Bursa’nın tarihi Arap Şükrü Sokağı’ndaki işletmeler mühürlendi

Bursa’nın tarihi Arap Şükrü Sokağı’ndaki 11 işletme mühürlendi.

MHP’li Yönter’den “süreç” açıklaması: Dananın kuyruğu birkaç gün içinde kopacak

MHP’li Yönter’den “süreç” açıklaması: Dananın kuyruğu birkaç gün içinde kopacak

Ömer Çelik: Silah bırakma süreci 3-5 ayı aşarsa provokasyona açık hale gelir

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, NTV yayınında Terörsüz Türkiye sürecine ilişkin açıklamalarda bulundu. Çelik, “Silah bırakma süreci 3-5 ayı aşarsa provokasyonlara açık hale gelir” dedi.